Logo en huisstijl ontwerp
 

Wat zeggen klanten over ons?

Veel van onze klanten sturen ons na het afronden van hun bestelling een bericht met wat zij vonden over onze service, de kwaliteit of de afhandeling van de opdracht in het algemeen. We proberen om zo veel mogelijk reacties op deze pagina te vermelden. Alle onderstaande klanten hebben hun goedkeuring gegeven voor het vermelden van hun contactgegevens. Je kunt dus altijd contact met ze opnemen mocht je vragen hebben.

N.b. We zijn nog druk bezig met het vullen van deze pagina. In de komende weken zullen er dagelijks een aantal nieuwe referenties worden geplaatst.


1001webwinkels

Bestelling gedaan voor volgende producten:
- herontwerpen en verbeteren bestaand logo

1001webwinkels houdt zich bezig met online webshops. Voor reclamedoeleinden had ik een bedrijfslogo met tekst in zeer groot formaat nodig om magneetplaten voor mijn bedrijfsauto te laten maken. Ik had zelf weinig tijd en wilde de magneetplaten snel hebben. Logo Huis heeft me razendsnel en efficiënt geholpen. Binnen 1 uur had ik een reeks bruikbare bestanden in mijn mailbox. Een grote pluim voor Logo Huis.

De professionele strakke responsive e-mail en het gebruikersgemak van de afronding van de bestelling waren een plezier om mee te werken.

Hier kunnen andere online ondernemers nog iets van leren. Hartstikke bedankt! Ik ben een tevreden klant.

Contactpersoon: Astrid van Zanten-Schell
E-mail:
info@1001webwinkels.nl
Website: www.1001webwinkels.nl


Buy2GiveAway

Bestelling gedaan voor volgende producten:
- ontwerpen van logo en visitekaartje

Vanaf vandaag ben ik (dankzij Logo huis) in het bezit van een prachtig logo en chique visitekaartjes. In een week tijd was mijn idee uitgegroeid tot een zichtbaar iets. Al bij de tweede ronde voorbeelden had ik mijn 'Yess- gevoel' . Er was een mooi logo ontstaan dat ook nog een duidelijk beeld gaf waar ik mij als bedrijf mee bezig houd.

Zowel het creatieve als het zakelijke proces verliep soepel. Er was ruimte voor eigen ideeën en ik kreeg advies als ik er om vroeg.
Logo huis is om meer redenen een aanrader. Naast kundige en klantvriendelijke medewerkers hebben zij als voordeel dat hun prijzen betaalbaar zijn en dat is voor kleine bedrijven zoals dat van mij heel fijn. In het uitgebreide portfolio kun je zien welke (en voor wie) ontwerpen zij hebben gemaakt. Een ander voorbeeld: er zijn geen 'kleine lettertjes' Het staat duidelijk op de site hoe zij werken, wat de voorwaarden zijn en wat ze kunnen betekenen voor de klant. Dat heeft mij het vertrouwen gegeven om met hen in zee te gaan.

Contactpersoon: Willemijn Kok


De Hibou - Eko&Retro

Bestelling gedaan voor volgende producten:
- ontwerpen nieuw logo

Logo Huis begrijpt dat je staat te popelen om je nieuwe logo te zien! Hij was steeds razendsnel met antwoorden en kwam steeds vlot met een nieuw of aangepast idee. Fijn was ook, dat hij meedacht over de haalbaarheid van je eigen ideëen en had goede suggesties. Ik ben erg tevreden over Logo Huis, onwaarschijnlijk dat je voor zo'n goede prijs zoveel service krijgt!

Contactpersoon: Maaike Steenkuyl
E-mail:
maaike@topvier.nl
Website: www.dehibou.nl


Immo de Bruyne

Bestelling gedaan voor volgende producten:
- ontwerpen nieuw logo
- huisstijl ontwerpen aan de hand van het nieuwe logo
- ontwerpen reclameborden

Zeer goed geluisterd naar hoe ik het wou, snelle service, snel geleverd
Ultra tevreden!

Contactpersoon: Jonas de Groote
E-mail:
jonas@immo-debruyne.be
Website: www.immo-debruyne.be


Wijnoutlet Heemstede

Ik heb in de afgelopen 2 jaar 2 logo's laten ontwerpen voor verschillende bedrijfjes waar ik mee bezig was. Ik ben zowel de eerste als tweede keer geholpen door Logo Huis en zij hebben op basis van mijn wensen in beide gevallen direct het uiteindelijk gebruikte logo ontworpen. De eerste keer hebben we slechts de kleuren wat aangepast. Bij het tweede logo was geen enkele aanpassing noodzakelijk (kijk voor het logo en mijn bedrijf op www.wijnoutletheemstede.nl) . Ik heb beide logo's destijds voorgelegd aan vrienden en bekenden en ook zij spraken (vrijwel) allemaal de voorkeur uit voor de uiteindelijk gebruikte logo's. In eerste instantie had ik gevoelsmatig een beetje moeite met het feit dat alles per mail moest verlopen (omdat de meeste bedrijven ook telefonisch te bereiken zijn), maar deze 'twijfel' bleek absoluut ongegrond.

Samengevat oordeel: zeer snel, professioneel, klantvriendelijk en voordelig. Een volgend logo zou ik zonder aarzeling direct weer door Logo Huis laten ontwerpen. Echt top!

Contactpersoon: Lars de Boer
E-mail:
info@wijnoutletheemstede.nl
Website: www.wijnoutletheemstede.nlTabThings.nl

Wat een fantastische manier om een logo te bestellen!
Geef door wat je wensen zijn en Logo Huis zorgt voor de rest. Supersnelle service!

Contactpersoon: Marco van Buren
Website: www.tabthings.nlBeauty by Sietske

Ik ben Visagiste en op het moment ben ik alles op aan het zetten voor mezelf. Een logo bedenken/maken is niet iets wat ik goed kan en via zoekopdrachten bij google kwam ik terecht bij Logo Huis.
Binnen 5 werkdagen de eerste ontwerpen. Met mijn feedback werd dezelfde dag iets gedaan en kreeg ik nieuwe voorstellen. Na die voorstellen wilde ik graag het totaalbeeld zien (twee elementen uit twee voorbeelden samengevoegd) en ook dat laatste voorbeeld werd dezelfde dag verstuurd. Betaald en de verschillende bestanden (formaten) werden meteen daarna gestuurd.
Erg fijn dat het allemaal zo snel is gegaan!
Een aanrader om jouw logo voor je bedrijf te laten maken.

Ik ben er heel tevreden mee en hopelijk krijg ik klantjes die ik weer tevreden ga maken.

Over deze klant
Ik maak mooier mooist. Heeft u een speciale gelegenheid? Neem een kijkje op de site! Ik help u graag.

Contactpersoon: Sietske Vervoort
E-mail: info@beautybysietske.nl
Website: www.beautybysietske.nlMatch Jobs!

Voor de start van ons bedrijf Match Jobs! hebben wij Logo Huis ingeschakeld om de volledige huisstijl inclusief mooi bedrijfslogo te maken. Wij zijn erg tevreden over het geleverde product en het snelle resultaat! Bedankt hiervoor.

Over deze klant
Match Jobs! zorgt voor de ideale match tussen opdrachtgever en werknemers (Toppers). Mocht u als bedrijf nog flexibele, tijdelijke werknemers nodig hebben, bent u bij ons aan het juiste adres.

Contactpersoon: Melissa van der Veer
E-mail: info@matchjobs.nl
Website: www.matchjobs.nlRijskamp Fiscaal

Logo Huis heeft mijn huisstijl voor Geelkamp Advies ontworpen. Mijn logo viel in de smaak bij anderen. Omdat ik mijn bedrijfsnaam wilde veranderen in Rijskamp Fiscaal vroeg ik Sjoerd of hij mij nieuwe visitekaartjes kon leveren met vernieuwde gegevens. Hij kon ook een e-mailhandtekening voor mij ontwerpen, waardoor ik nu ook digitaal een iets aangepast visitekaartje heb. Hiermee kan ik zeker voor de dag komen!

Over deze klant
Bent u nieuwsgierig naar het resultaat? Abonneer u op de nieuwsbrief van www.rijskampfiscaal.nl, stuur een mailtje en u krijgt antwoord met de e-mailhandtekening!

Contactpersoon: Barbara Rijskamp
E-mail: info@rijskampfiscaal.nl
Website: www.rijskampfiscaal.nlDe Wensmand

Met Logo Huis heb ik goede ervaringen.
Ik ben overgestapt van een ander bedrijf naar Logo Huis,
dit omdat ze mij bij logo huis konden garanderen dat het opleveren van het logo niet te lang zou gaan duren en dit is inderdaad in orde gekomen! Er werd goed geluisterd naar mijn feedback.

Over deze klant
De wensmand bied verschillende "manden" aan,stuk voor stuk met liefde en zorg samengesteld om oprechte aandacht en betrokkenheid tijdens een speciale gebeurtenis te tonen. Zoals bijvoorbeeld bij de geboorte van een kindje, stoppen met werken, een beterschapswens, huwelijk of een felicitatie voor onder andere een verjaardag van uw medewerker, relatie, familielid, vriend of vriendin. Neem een kijkje op mijn website.

Contactpersoon: Nicole Vink
E-mail: info@dewensmand.nl
Website: www.dewensmand.nlCorry Conen Trainingsacteur

Ik ben heel tevreden met de huisstijl die Logo Huis voor me heeft ontworpen. Van tevoren had ik in grote lijnen helder wat ik wilde, Logo Huis is daar vervolgens mee aan de slag gegaan en kwam met concrete voorbeelden. Het contact verliep vlot en prettig, waarbij ook werd meegedacht wanneer dat nodig was. Aan de andere kant is er ruimte voor wat jij als klant wilt en wordt het ontwerp net zo lang ''gefinetuned'' totdat je tevreden bent.

Contactpersoon: Corry Conen
E-mail: info@corryconen.nl
Website: www.corryconen.nlM4music.nl

Dankzij Logo Huis kan ik met een opvallend logo aan de slag met mijn nieuwe bedrijf.
Kleuren en vormgeving sluiten goed aan bij mijn wensen!

Contactpersoon: Marthij Heijnen
E-mail: info@m4music.nl
Website: www.m4music.nl
Over ons


Diensten


PortfolioInformatie


Meer over...

Facebook


Copyright © 2023 - Webdesign by Logo Huis - info@logohuis.com - Algemene voorwaarden