Logo en huisstijl ontwerp
 

Nieuwsarchief

< Terug naar recente nieuwsberichten

29-07-2021 - Vakantie

Ook in de zomervakantie draaien wij overuren om alle opdrachten tijdig te verwerken. We ontkomen er helaas niet aan dat vakantiedagen een beetje overlappen. Dit houdt in dat wij van maandag 30 augustus tot en met donderdag 02 september gesloten zijn. E-mails en opdrachten die gedurende deze dagen binnen komen, worden vanaf vrijdag 03 september weer beantwoord en in behandeling genomen.

 

27-05-2021 - Update websites met CMS

In verband met een upgrade naar een nieuw systeem, bieden we tijdelijk geen websites met CMS aan. Op korte termijn komt het nieuwe CMS beschikbaar en zullen alle informatie en handleidingen worden aangepast. De normale HTML/PHP websites en alle overige diensten zijn in de tussentijd uiteraard wel te bestellen.

 

01-12-2020 - Feestmaand

Dit jaar een beetje vreemd, maar we laten ons niet kennen! De maand december staat in het teken van gezelligheid, warmte, samen zijn en uiteraard het achter ons laten van 2020. Wij gaan deze maand gewoon door met onze werkzaamheden, zodat we alle starters die op 1 januari willen beginnen met hun nieuwe uitdaging, op tijd kunnen helpen. Rond de kerstdagen zijn we uiteraard wel enkele dagen afwezig, maar daarover later meer...


14-09-2020 - Update portfolio

In de komende weken wordt onze portfolio weer voorzien van vele nieuwe ontwerpen die we in de afgelopen maanden hebben gemaakt. Helaas hebben we daar door drukte niet eerder tijd voor gehad en de opdrachten van onze klanten gingen uiteraard voor. Neem dus binnenkort weer een kijkje op onze site en op Facebook voor nog meer ontwerpen van onze hand.

 

20-07-2020 - Zomer!

De scholen zijn dicht, de kinderen hebben vakantie en het zonnetje komt steeds vaker en langer achter de wolken vandaan. De door ons geplande vakanties zijn helaas afgezegd, dus ook wij brengen deze zomer in ons eigen landje door. We hebben er daarom voor gekozen om gewoon door te werken en af en toe wat vrije dagen in te lassen als het zonnetje zich laat zien. Dit jaar dus geen kleine zomerstop, wij blijven gewoon aan het werk voor onze klanten!

Wij wensen iedereen een heerlijke zomer toe!

 

17-03-2020 - Coronavirus

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus krijgen we steeds vaker de vraag van klanten of wij open zijn en hoe wij op dit moment onze werkzaamheden uitvoeren. Aangezien onze diensten voor 99% via het internet en e-mail worden uitgevoerd en wij dus nauwelijks klanten op kantoor ontvangen, kunnen wij onze werkzaamheden normaal voortzetten. Reeds geplande persoonlijke afspraken zijn voor de komende weken wel afgezegd, maar ook die kunnen we waar mogelijk via de digitale weg oppakken. Op dit moment werken wij zowel vanuit kantoor als vanuit huis en zijn daardoor het beste via e-mail te bereiken. Telefonisch is ook mogelijk, maar het kan zijn dat we niet direct kunnen opnemen en later terugbellen.

Wij houden verder de richtlijnen van het RIVM goed in de gaten en waar nodig passen wij onze manier van werken aan.

 

 

03-03-2020 - Gegevens laten wijzigen op een bestaande huisstijl

We krijgen dagelijks de vraag of we ook gegevens op een bestaande huisstijl kunnen wijzigen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing. Als de huisstijl door ons is ontworpen is dat meestal geen enkel probleem. De kosten worden altijd op basis van tijd berekend en de kosten voor het laten wijzigen van gegevens zijn dan ook minimaal.

Als het een huisstijl is die wij niet hebben ontworpen, kunnen we bekijken of de bestaande bestanden door ons gewijzigd kunnen worden. Is dat niet het geval, is een laatste optie dat we de huisstijl namaken en meteen voorzien van de nieuwe gegevens. Uiteraard vergt dat laatste iets meer tijd en zijn de kosten dus ook ietsje hoger. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en we kunnen vooraf altijd een prijsafspraak maken of een maximale prijs vastleggen.

 

30-12-2019 - De beste wensen!

De laatste dagen van 2019 en we werken nog even hard door om onze klanten met een nieuwe look & feel het nieuwe jaar in te sturen. Op 1 januari nemen ook wij een dagje vrij en vanaf 2 januari staan we weer voor al onze klanten klaar.

Wij wensen iedereen alvast een goede jaarwisseling en natuurlijk een fantastisch 2020 toe.

 

09-12-2019 - De laatste weken van 2019

Nog even en dit fantastische jaar zit er weer op. Wij hopen dat 2019 voor al onze klanten succesvol is geweest en dat 2020 nog beter wordt! Wij bieden tot het einde van het jaar nog 15,- korting op ieder logo pakket en daarna zetten we deze actie na een looptijd van 4 maanden echt stop! Dus pak nog snel die extra korting en wij zorgen dat je 2020 in gaat met een uniek en pakkend logo!

 

04-09-2019 - Nieuwe klanten, vaste klanten & korting!

Iedere opdracht nemen wij met veel enthousiasme aan en iedere klant behandelen wij gelijk. In de laatste jaren is Logo Huis uitgegroeid tot een bedrijf waar niemand meer omheen kan. Wij zijn er niet voor de snelle kant en klaar klussen, maar wij maken al onze ontwerpen vanaf een blanco canvas. En zoals je kunt zien, dat hoeft echt geen bom te kosten. Eerlijke prijzen en goede kwaliteit staan bij ons voorop! Creativiteit en ervaring bundelen wij samen met de wensen en eisen van de klant. Onze persoonlijke betrokkenheid bij iedere opdracht, hoe klein of groot dan ook, zorgt ervoor dat wij de meeste "nieuwe" klanten in de toekomst nog een keer terugzien voor een andere opdracht. Wij beschouwen iedere bestelling dan ook als het begin van een jarenlange samenwerking.

Onze klanten hebben ons in staat gesteld om te groeien en zo nu en dan willen wij ook wat terug doen voor onze klanten. Wij helpen veel goede doelen en initiatieven en voor de overige klanten hebben we regelmatig leuke aanbiedingen. Vaste klanten krijgen altijd korting bij een volgende opdracht en nieuwe klanten laten wij af en toe ook profiteren van wat extra korting. Tot en met eind september krijgt iedere klant 15 euro korting op het laten ontwerpen van een logo. Zonder haken en ogen, zonder kleine lettertjes. Gewoon, omdat het kan en omdat wij jullie erg waarderen!

 

13-06-2019 - Meer voor minder...

Een steeds terugkomende vraag van onze klanten heeft betrekking tot het vectorbestand van een logo. Het vectorbestand heb je nodig indien je grote afdrukken zoals spandoeken wilt laten maken of wanneer je kleding wilt laten drukken. Dat bestand was tot nu toe alleen inbegrepen bij het Logo Compleet pakket. Maar omdat wij graag inspelen op de veranderende behoefte van onze klanten, krijg je het vectorbestand vanaf nu standaard bij ieder logo pakket. En dat zonder meerprijs! Sterker nog, de tijdelijke korting maakt ieder logo pakket zelfs 15 euro goedkoper. Meer bestanden voor minder geld dus, gewoon omdat bij ons de klant op nummer 1 staat!

 

01-06-2019 - Zomerse korting!

De zomer staat voor de deur en ook wij hebben erg goede zin! Speciaal om die reden, nu tijdelijk €15,- korting op ieder logo pakket! De korting is al doorgevoerd in de prijzen en op het bestelformulier, dus je hoeft geen codes te verzamelen, berichten te delen of te loten :).

 

10-05-2019 - Creatieve klanten

Een mooie verandering bij onze klanten is de creativiteit die ze vaak zelf op tafel leggen. Eigen ideetjes en de visie die zij hebben voor het logo of andere ontwerpen maakt onze taak natuurlijk iets lastiger, maar tegelijkertijd uitdagender. Het mooie aan deze creatieve klanten is dat zij direct vanaf het begin hun input geven en het ontwerp daardoor ook een beetje van hun eigen hand is. Ze kunnen dus met recht "trots" zijn op hun logo en het toepassen in hun bedrijf.

Voor ons is de meest ideale situatie om met een blanco canvas te beginnen, dan kunnen wij onze creativiteit helemaal loslaten en worden we niet beperkt door randvoorwaarden. Heel vaak krijg je dan een geweldig resultaat, maar soms mist de "ziel" in het logo van de klant zelf of zijn de ontwerpen toch in een bepaalde stijl die wij ons eigen hebben gemaakt. Het samenvoegen van onze creativiteit en die van de klant is iets waar wij steeds meer op aansturen. Of het nu een paar zinnetjes feedback van de klant zijn die we ontleden, directe aanwijzigingen of een schets die we verwerken, de klant wordt steeds belangrijker om onze eigen grenzen te kunnen verleggen en de meeste uiteenlopende ontwerpen en logo's op te leveren.

03-01-2019 - Een succesvol 2019 gewenst!

Een nieuw jaar met talloze mogelijkheden voor iedere ondernemer om 2019 tot een groot succes te maken. Wij staan klaar voor al die ondernemers om hun logo's, briefpapier en andere zaken te ontwerpen. Wij werken voor en met jou, zoals we dat afgelopen jaar ook hebben gedaan. 2019 biedt voor ons uiteraard ook de kans om verbeteringen door te voeren en de eerste stappen zijn gezet. Snellere service, betere communicatie en bovenal een iets meer persoonlijke benadering. Bij iedere opdracht vragen we nog steeds feedback over de samenwerking en alle positieve punten en opbouwende kritiek nemen we keer op keer mee om onszelf te verbeteren.

Tot slot gaan wij achter de schermen wat testjes doen met flexibele werktijden. Voor de klant blijven de normale kantooruren gelijk, maar het kan zijn dat je in de komende weken ook buiten de kantooruren of in het weekend e-mails of nieuwe voorstellen van ons ontvangt. Onze prive-levens (waaronder de kinderen natuurlijk) vereisen steeds meer aanpassing van werkuren om opvang geregeld te krijgen en als we de werktijden wat flexibeler kunnen indelen om daar aan tegemoet te komen, is dat een test waard. Voor jou als klant heeft dit dus verder geen gevolgen, voor ons levert het iets meer vrijheid en verlaging van de werkdruk op.

 

22-12-2018 - Fijne Feestdagen!

Via deze weg willen wij alle klanten bedanken voor hun vertrouwen en bestellingen in 2018 en wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een succesvol 2019 toe.


21-12-2018 - Gewijzigde openingstijden

Rond de feestdagen zijn onze openingstijden aangepast, zie onderstaand schema:

Zaterdag
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Maandag
Dinsdag
Woensdag

22 december
23 december
24 december
25 december
26 december

31 december
01 januari

02 januari

09:00 - 12:00
09:00 - 12:00
09:00 - 12:00
Gesloten
Gesloten
09:00 - 12:00
Gesloten
Gesloten

 

18-10-2018 - €15 korting op logo ontwerp!

Het is al een tijdje geleden, maar eindelijk weer een leuke aanbieding voor het logo ontwerp. Tijdelijk krijg je op ieder logo pakket €15 korting. De korting wordt automatisch in mindering gebracht, je hoeft er helemaal niks voor te doen!

Klik hier voor meer informatie

 

11-09-2018 - To vector or not to Vector?

"Heb je ook een vectorbestand?", een vraag die vaak wordt gesteld door bijvoorbeeld drukkers of ontwerpers. Een vectorbestand is een bestand van bijvoorbeeld een logo, dat onbeperkt kan worden uitvergroot zonder verlies van kwaliteit. Een normaal .jpg bestand (zoals een foto die je maakt met je telefoon), kun je altijd verkleinen, maar bij het vergroten zie je dat het beeld wazig en korrelig wordt. Dat geldt dus ook voor logo bestanden of andere ontwerpen. Maar wanneer heb je nu een vectorbestand nodig? Voor de meeste klanten en voor de meeste toepassingen zijn .jpg en .png bestanden voldoende. Die kun je onder andere gebruiken in Word documenten en op je website. Maar als je een auto wilt beletteren of grote spandoeken wilt laten drukken, is zo'n vectorbestand meestal noodzakelijk. Wij bieden pakketten met en zonder vectorbestand, maar voor ieder pakket geldt dat zo'n vectorbestand altijd bij te bestellen is. Dus kies je voor een pakket waar het vectorbestand niet bij is inbegrepen, dan kun je die alsnog bestellen wanneer de noodzaak voor een dergelijk bestand er is. Als je het niet nodig hebt, vinden wij dat je er ook niet voor hoeft te betalen. Wel zo eerlijk!

 

 

24-05-2018 - Privacyverklaring

We hebben ze allemaal gehad, de bergen e-mails van bedrijven die je informeren over de nieuwe wetgeving omtrent persoonsgegevens. Ook wij ontkomen er niet aan, maar vallen je niet lastig met e-mails. Wij voldoen namelijk al geruime tijd aan deze nieuwe wetgeving en gebruiken geen persoonlijke gegevens buiten waar we ze echt voor nodig hebben. Toch hebben ook wij een privacyverklaring opgesteld, zodat je weet welke gegevens we gebruiken, voor welke doelen en welke gegevens we al dan niet opslaan.

De privacyverklaring vind je via deze link: http://www.logohuis.com/privacy.php

 

04-01-2018 - Start van het nieuwe jaar!

Ook wij gaan vol frisse moed en met heel veel creatieve prikkelingen het nieuwe jaar van start. Wij wensen iedereen een succesvol 2018 en wij hopen dat we ook dit jaar een fantastische samenwerking met onze klanten kunnen opbouwen. Wij staan voor je klaar!

 

05-12-2017 - Fijne feestdagen!

De feestdagen in december zijn weer aangebroken. Wij wensen iedereen via deze weg alvast hele fijne feestdagen. Let op onze gewijzigde openingstijden voor deze en komende maand. We zijn namelijk gesloten op 25 en 26 december en van 1 t/m 3 januari.

 

10-10-2017 - Nieuwe diensten

Steeds vaker krijgen we de vraag of we ook meer kunnen ontwerpen dan alleen logo's en huisstijlen. Het antwoord daarop is heel simpel; "Ja, natuurlijk doen we dat!". Onder het mom van 'Grafische vormgeving' kunnen wij in principe alles ontwerpen. Van plastic tassen tot menukaarten en van etiketten tot spandoeken. We hebben op onze website expliciet gekozen om niet alle ontwerpdiensten en mogelijkheden te benoemen, maar binnenkort zullen we het aanbod toch wat uitbreiden met de meest geleverde diensten van het afgelopen jaar. Daarin zullen bijvoorbeeld ook de V-borden (Te koop/Te huur) voor makelaars en stickers worden opgenomen.

 

11-07-2017 - Zomerplanning

De zomervakantie komt er aan en dus tijd om je even op de hoogte te stellen van onze planning. Wij hebben vakantie van 20 juli tot en met 4 augustus. In die tijd zijn wij beperkt bereikbaar en werken we in principe alleen aan opdrachten die prioriteit hebben vanwege bepaalde deadlines. Andere opdrachten met minder prioriteit, worden echter ook tijdens en vlak na onze vakantie op volgorde van binnenkomst afgehandeld, alleen de doorlooptijd van deze opdrachten is dus wat langer.

In onze vakantie zijn wij het beste via e-mail te bereiken. Houd er rekening mee dat een reactie op e-mails wat langer duurt dan gebruikelijk, maar we proberen deze op door de weekse dagen toch binnen 24 uur te versturen.

 

13 juni 2017 - Geen nieuws = Goed nieuws

We zijn lekker druk met alle bestellingen en opdrachten van onze klanten en er is op dit moment niet veel nieuws te melden. Dat betekent niet dat we stil zitten, maar we bereiden ons voor op een geweldige zomer en een paar weekjes rust. We proberen onze vakantie zo gunstig mogelijk in te delen, zodat het de opdrachten van onze klanten zo min mogelijk zal verstoren. Binnenkort een update over onze zomerplanning!

 

15 april 2017 - Certificaat van eigendom

"Wie heeft nu de rechten op het logo dat jullie voor mij hebben ontworpen?" Een vraag die klanten ons vaak stellen en die we altijd beantwoorden met de bevestiging dat alle rechten worden overgedragen aan de klant. Veel klanten willen dit toch graag zwart op wit krijgen en daarom bieden wij vanaf vandaag het 'certificaat van eigendom' aan. Dit certificaat wordt op verzoek opgemaakt voor je logo bestelling en wordt na oplevering per post toegestuurd in een handig opbergmapje. Naast het certificaat ontvang je ook een kopie van de geplaatste bestelling en de originele factuur. Het certificaat van voor zowel reeds geplaatste (maximaal 3 jaar oud) en voor nieuwe bestellingen worden geleverd.

> Klik hier voor meer informatie

24 maart 2017 - Cadeaubon

Vanwege een toenemende vraag aan creatieve cadeaus, hebben wij onze cadeaubon een vaste plek op onze website gegeven. De Logo Huis Cadeaubon kan voor iedere waarde of dienst worden besteld en wordt vervolgens per post toegestuurd.

> Klik hier voor meer informatie

22 maart 2017 - Portfolio

Nu de drukte een beetje is afgenomen hebben we ook weer tijd om onze portfolio op de website en op Facebook bij te werken. We gaan binnenkort ook de referenties weer aanvullen, waarin klanten hun ervaring met ons omschrijven en verslag doen van wat wij voor hun en hun bedrijf hebben gerealiseerd.

17 maart 2017 - Een erg druk eerste kwartaal

Het eerste kwartaal van 2017 is nog niet voorbij, maar we kunnen wel stellen dat de eerste maanden van dit jaar behoorlijk druk zijn geweest. We proberen alle opdrachten zo snel mogelijk te verwerken, maar kleine vertragingen zijn op dit moment niet uit te sluiten. We doen er alles aan om een permanente oplossing te vinden om onze capaciteit te verhogen. Mocht je bepaalde deadlines hebben en komen die mogelijk in het gedrang, laat ons dit gerust weten zodat we een passende oplossing kunnen zoeken.

30 december 2016 - Fijne jaarwisseling!

Nog heel even en dan zit 2016 er weer op. Wij staan op dinsdag 3 januari weer voor je klaar.
Wij wensen je een veilige jaarwisseling en een succesvol 2017 toe!

06 december 2016 - Laatste maand van het jaar

De feestdagen staan weer voor de deur, dus we gaan er met z'n allen een geweldige maand van maken. Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk af te handelen, maar ook wij zijn deze maand een paar dagen vrij. Hieronder daarom een overzicht van onze gewijzigde werktijden.

Donderdag 22 december
Vrijdag 23 december
Maandag 26 december
Maandag 2 januari

09:00 - 12:00
Gesloten
Gesloten
Gesloten

 

20 oktober 2016 - Nieuwe betaalmethode toegevoegd

Voor onze Belgische klanten heeft onze betalingsverwerker een nieuwe betalingsmethode toegevoegd. Vanaf nu kun je onze factuur ook direct online betalen via een betaalknop van de banken KBC en CBC. De overige betaalmethodes als iDEAL, PayPal, Creditcard, Bancontact/MisterCash, Sofort en Belfius Direct blijven natuurlijk ook beschikbaar. De factuur liever voldoen via een normale overboeking? Ook dat is nog steeds geen enkel probleem!

 

04 oktober 2016 - Wijziging pakketten

Vanaf 01-01-2017 zullen een aantal pakketten met betrekking tot logo en huisstijl ontwerp worden gewijzigd. Het is in de afgelopen 6 maanden namelijk gebleken dat het goedkoopste pakket (Logo Basis), het minst populair is bij onze klanten en dat de speelruimte die wij binnen dit pakket hebben gewoon te beperkt is. Wij hebben daarom besloten om het Basis Pakket te laten vervallen. In de plaats hier van komt er een extra pakket tussen wat nu het Logo Plus en Logo Compleet pakket zijn.
Daarnaast worden ook een aantal prijzen aangepast van het huisstijl pakket en van onze webdesign diensten. We gaan daarbij ook uitbreiden wat betreft ons aanbod aan websites met een nieuw CMS en meer functionaliteiten.
Al met al hopen we hiermee ons aanbod en onze dienstverlening wat beter af te stemmen met wat onze klanten graag willen.

08 augustus 2016 - Weer aan het werk

Na een korte vakantie zijn ook wij weer aan het werk. Goed uitgerust en met frisse zin, gaan wij ons weer voor de volle 100% storten op onze klanten en opdrachten.

 

08 juli 2016 - Vakantie

Vanaf donderdag 14 juli zijn wij "met vakantie". We werken dan tot en met vrijdag 5 augustus middels een vakantierooster. Nieuwe opdrachten en bestellingen zonder deadline worden in principe doorgeschoven tot maandag 8 augustus. We handelen deze dan af volgens datum van bestelling. Het is wel mogelijk dat bestellingen gedurende de vakantieperiode toch snel in behandeling worden genomen, maar we verzoeken onze klanten rekening te houden met vertraging.

Gedurende deze periode zijn wij uitsluitend bereikbaar via e-mail en moet je er rekening mee houden dat een reactie iets langer op zich kan laten wachten dan gebruikelijk.

Wij wensen iedereen een zonnige zomer toe en bieden onze excuses aan voor enig ongemak!


25 mei 2016 - Uitbreiding diensten

Vanaf komende week breiden wij onze website uit met nieuwe diensten. Dit betreft diensten die we wel altijd al hebben aangeboden, maar nooit duidelijk op de website hebben vermeld. We zijn van plan alle diensten, prijzen en mogelijkheden binnen afzienbare tijd op onze website te publiceren. Zoals altijd geldt; Heb je specifieke wensen voor het ontwerp van wat dan ook, laat het ons even weten!

02 mei 2016 - Prijzen

We hebben de afgelopen twee jaar enorme verschillen gezien in de wensen van onze klanten. De ene klant heeft een duidelijk beeld van wat hij of zij wilt en de andere klant geeft ons de vrijheid om te ontwerpen naar onze eigen visie. Bij de ene klant zijn we binnen enkele ontwerpen klaar en bij de andere klant duurt het gewoon iets langer. We hebben daarom besloten om onze prijzen aan te passen en vanaf nu bieden we een drie-tal pakketten aan. Voor iedere klant is er dus wel een pakket die aansluit bij de eisen, wensen en het budget.

Het logo ontwerp bieden we nu aan vanaf €69,- excl. btw. Het tweede pakket is het meest gekozen pakket en past gemiddeld het beste bij de wensen van onze klanten. We zijn hierbij uitgegaan van onze ervaring uit de afgelopen twee jaar. De prijs van dit pakket is gelijk aan onze "oude" prijsstelling van €89,- excl. btw. Bij dit pakket zijn nu 3 ontwerprondes inbegrepen. Voor ons ongelimiteerde pakket betaal je €139,- excl. btw. Bij dit pakket zijn een aantal extra's inbegrepen die we voorheen apart in rekening brachten.

Ook de kosten van het huisstijl ontwerp zijn nu aangepast. Veel van onze klanten gebruiken alleen visitekaartjes en briefpapier. Enveloppen worden zelden nog door klanten gebruikt, doordat communicatie steeds vaker digitaal verloopt. Bij ons basis pakket is dan ook het visitekaartje in drukklare bestanden en het briefpapier voor digitaal gebruik inbegrepen. Natuurlijk zijn er nog twee andere pakketten voor klanten die wel graag enveloppen wille gebruiken en alles drukklaar aangeleverd willen krijgen.

Bekijk de nieuwe pakketten snel en mocht je vragen hebben, laat het ons gerust weten!

 

01 april 2016 - Openingstijden chat

Na een lange testperiode van de ruimere openingstijden van onze chat, hebben we moeten concluderen dat buiten kantooruren zeer weinig gebruik wordt gemaakt van deze functie. We hebben dan ook besloten om de openingstijden van de chat weer gelijk te trekken aan onze normale openingstijden (09:00 - 17:00).

10 maart 2016 - 200 likes van onze Facebook pagina

Vandaag hebben we de 200 likes van onze Facebook pagina gehaald. Wij willen iedereen die onze pagina heeft "geliked" bedanken! Maandag 14 maart maken wij de winnaars van de prijzenpot bekend.

 

19 februari 2016 - Chat als proef langer open

Vanaf woensdag 24 februari gaan wij van start met een proef om onze chat open te houden voor, tijdens en na werktijden. Buiten werktijden kan het iets langer duren voordat een verbinding tot stand komt, omdat wij dan via onze mobiele telefoons zijn ingelogd. We proberen de chat in eerste instantie twee weken lang open te houden tussen 08:00 en 22:00 uur, ook op zaterdag en zondag. Na deze twee weken gaan we evalueren of dit echt toegevoegde waarde heeft voor onze klanten.

18 december 2015 - Fijne feestdagen

Van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari zijn wij gesloten. Wij zijn in deze periode alleen voor "spoedgevallen" bereikbaar via e-mail. Onze excuses voor het ongemak.
Wij willen via deze weg alle klanten bedanken voor hun bestellingen en vertrouwen het afgelopen jaar en wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een succesvol 2016!

28 oktober 2015 - Speciale Sinterklaas actie

Ook dit jaar komt Sinterklaas het Logo Huis bezoeken en heeft speciaal voor alle klanten die hun schoen zetten een kleinigheidje. Iedereen die tussen 26 oktober en 5 december een bestelling plaatst, krijgt de mogelijkheid om een foto van zijn of haar schoen toe te sturen. Die schoen wordt voor de digitale open haard op onze website gezet en de Sint zal dan zorgen dat deze wordt gevuld. Klik op de flyer hiernaast voor meer informatie.

Wil je weten wat de sint in je schoen stopt? Het blijft een verrassing, maar een tipje van de tabberd kunnen we wel oplichten; 'Hetzelfde voor minder...'!

23 oktober 2015 - wetransfer + Logo Huis

Het versturen van bestanden via e-mail is vaak niet zo eenvoudig als je zou verwachten. Zo werken de e-mail programma's van Apple Mac computers niet naadloos samen met de programma's op Windows computers. Bijlagen worden soms alleen als afbeelding onderaan de e-mail ingevoegd en soms zijn ze helemaal niet zichtbaar voor de ontvanger. Ook grote bestanden kunnen voor problemen zorgen. Een goede oplossing is helaas (nog steeds) niet beschikbaar. Wij maken daarom al enige tijd gebruik van de diensten van wetransfer. Een handige online tool om snel bestanden te versturen die de ontvanger met 1 muisklik kan downloaden. Het enige minpuntje aan deze dienst is dat je altijd reclame van derden te zien krijgt op de download pagina. Vanaf vandaag hebben wij dan ook ons eigen wetransfer kanaal in gebruik genomen, zonder reclame van derden.

Niet alleen wij kunnen dit kanaal gebruiken om bestanden te versturen, ook onze klanten kunnen kosteloos gebruik maken van deze dienst om ons of iemand anders bestanden te versturen.
Bekijk ons wetransfer kanaal via http://logohuis.wetransfer.com

22 oktober 2015 - Budget Logo

Ook voor een kleiner budget ben je bij ons aan het juiste adres en vanaf vandaag bieden wij een nog goedkoper pakket aan, het Budget Logo pakket.

Voor EUR 59,- excl. btw kun je dan al een logo bestellen, helemaal op maat gemaakt. Dit pakket verschilt natuurlijk wel van het normale Logo Ontwerp pakket. Bij dit pakket maken wij 3 unieke voorbeelden op basis van je wensen en een van deze voorbeelden is dan de basis voor je nieuwe logo. We kunnen daar dan nog een paar kleine wijzigingen aan doen (1 revisie ronde) waarna dat logo wordt opgeleverd.

Dit pakket is niet voor iedereen geschikt, maar als je niet veeleisend bent of een goed idee van je nieuwe logo hebt, kan het een leuke korting opleveren.

01 oktober 2015 - Nieuwe betaalmethode

Voor onze Nederlandse klanten is iDEAL nog steeds het meest gebruikte online betaalmiddel, maar wij hebben ook veel Belgische klanten die helaas geen gebruik van iDEAL kunnen maken. In Belgie zijn steeds meer soortgelijke betaalmethodes beschikbaar en wij bieden op dit moment al drie varianten. Ook de online betaalmethode van 'Belfius Direct Net' is vanaf vandaag aan het rijtje toegevoegd en daarmee hopen we het betaalgemak weer wat te vergroten.

10 september 2015 - Klantcontact

Niets is zo vervelend als een slecht bereikbaar bedrijf of trage reacties op e-mail. Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan en is onze bereikbaarheid soms ook niet wat wij graag zouden willen.

Met ingang van vandaag (10-09-2015) voeren wij een nieuw beleid wat betreft bereikbaarheid. Wij proberen alle telefoontjes direct te beantwoorden zonder tussenkomst van keuzemenu's, telefonisten of voicemails. Mochten wij echt niet in staat zijn om de telefoon aan te nemen en heb je geen nummerblokkering aan staan, bellen wij zo snel mogelijk terug. De chat op de website (bijvoorbeeld op de homepage rechts onderaan) is nu nog langer geopend (van 08:00 tot 19:00 tijdens werkdagen) en alle e-mails worden binnen 2 werkuren beantwoord. Tot slot zijn wij ook bereikbaar via Facebook, Twitter en Whatsapp. Hiermee hopen we alle klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Meer informatie over onze bereikbaarheid, vrije dagen, pauzes en storingen vind je in real-time op onze contactpagina.


03 september 2015 - Budget Logo

Ook voor een kleiner budget ben je bij ons aan het juiste adres en binnenkort bieden wij een nog goedkoper pakket aan, het Budget Logo pakket.

Voor 59,- excl. btw kun je dan al een logo bestellen, helemaal op maat gemaakt. Dit pakket verschilt natuurlijk wel van het normale Logo Ontwerp pakket. Bij dit pakket maken wij 3 unieke voorbeelden op basis van je wensen en een van deze voorbeelden is dan de basis voor je nieuwe logo. We kunnen daar dan nog een paar kleine wijzigingen aan doen (1 revisie ronde) waarna dat logo wordt opgeleverd.

Dit pakket is niet voor iedereen geschikt, maar als je niet veeleisend bent of een goed idee van je nieuwe logo hebt, kan het een leuke korting opleveren.

Binnenkort gaan we met het nieuwe pakket van start en voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

03 april 2015 - Drukwerk met korting

Speciaal voor Logo Huis geeft Drukland een korting van 10% op je bestelling. Wanneer je een bestelling plaatst kun je de kortingscode 'LOGOHUIS' gebruiken (zonder aanhalingstekens) en de korting wordt direct in mindering gebracht.

(LET OP, deze korting is niet meer geledig, de actie liep tot en met 31 december 2015)

11 maart 2015 - Chatten tijdens werktijd?

Veel bedrijven staan het niet toe, gezellig chatten tijdens werktijd, maar bij Logo Huis zien we dit als een nieuwe manier om onze klanten direct antwoord op brandende vragen te geven.
Op de belangrijkste pagina's (home, contact, logo ontwerp, huisstijl ontwerp en webdesign) kun je tijdens kantooruren direct met ons in contact komen via een livechat. Rechtsonder op die pagina's vind je de chat applicatie. Ook op de contactpagina vind je een extra link naar een nieuwe pagina om de chat op een volledig scherm te voeren.

> Klik hier om direct te chatten

 

28 januari 2015 - Goed begin van het jaar

2015 is al goed onderweg en ook wij zijn dit jaar goed van start gegaan. We hopen in de loop van dit jaar onze dienstverlening verder uit te breiden met een aantal nieuwe en hopelijk ook aantrekkelijke diensten. Daarnaast gaan wij ook onze communicatie naar klanten verbeteren. De laatste weken hebben we proefgedraaid met een handjevol klanten die op een speciale planning werden geplaatst en hier constant van op de hoogte werden gehouden. Zo weet de klant altijd op welke dag de eerste of opvolgende voorbeelden worden gestuurd.

Meer informatie volgt snel.

12 december 2014 - De kerstboom is versierd

Het is alweer december, de kerstverlichting flikkert, het huis is voorzien van sneeuwpoppen, rendieren en kerstmannen in alle soorten en maten. Niet alleen op de Noordpool hebben ze het druk, ook bij Logo Huis leggen we de laatste hand aan tientallen opdrachten voordat alle cadeaus op eerste kerstdag in een recordtijd worden open gemaakt.
Veel van onze klanten willen graag hun opdracht voor het einde van dit jaar afgerond zien, drukte aldus voor onze ontwerpers. Helaas kunnen wij hierdoor niet altijd even snel reageren, zoals je van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om de kleine achterstanden zo snel mogelijk weg te werken en draaien de nodige overuren om iedereen in deze laatste weken van 2014 nog van dienst te zijn.
Het enige dat wij voor kerst willen is een 48 inch LED Smart TV, wollen sokken, AXE douchegel een klein beetje begrip van onze klanten.

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een fantastisch 2015!

 

18 november 2014 - Post van een klant

Voor onze klant 'Organized & Happy' hebben we enige tijd geleden het logo en de huisstijl ontworpen. We kregen vandaag het resultaat van de visitekaartjes per post toegestuurd en het ziet er fantastisch uit.

 

06 oktober 2014 - Winnaars Facebook actie

De winnaars van de Facebook Like actie zijn bekend. Bij het behalen van 60 likes van onze Facebook pagina hebben wij twee deelnemers blij gemaakt met een cadeaubon ter waarde van 25,-. Deze winnaars zijn John Blokker van Black Diamond Search & Rescue en Jeroen Vogelzang van Maatpad.

Binnenkort volgt weer een nieuwe Facebook actie. Als je mee wilt doen met toekomstige acties, Like dan onze Facebook pagina en houd onze berichten in de gaten.

01 oktober 2014 - Cadeautje

Vandaag hebben we op onze Facebook pagina 60 likes bereikt, wat betekent dat we deze week nog een cadeaubon gaan verloten onder alle deelnemers. Binnenkort volgt weer een nieuwe Facebook actie, maar vanaf vandaag gaan we ook 10% korting geven aan iedereen die onze Facebook pagina liked. Deze korting is speciaal voor nieuwe klanten, omdat bestaande klanten al gebruik kunnen maken van de vaste klanten korting. Het enige dat je hoeft te doen is onze Facebook pagina te liken en bij je bestelling vul je als kortingscode je Facebooknaam in. De 10% korting wordt dan gegeven op de bestelling van een logo of huisstijl. De korting is niet geldig voor onze overige diensten als webdesign of flyer ontwerp.

19 september 2014 - Chef in stijl

Funky Pastry is een van de vele vaste klanten van Logo Huis en vandaag hebben we het door ons ontworpen logo voorzien van de naam van een nieuwe medewerker. Zo krijgt ieder gezicht in het bedrijf direct een naam. Dit logo wordt gestikt op de bedrijfskleding en kombuis. Van eigenaar Jurre Wessels kregen we een foto van het resultaat van zijn eigen kleding.

   

19 september 2014 - Iconische Literatuur

London Books is een kleine uitgeverij dat een aantal jaar geleden bij ons aanklopte voor het ontwerpen van een logo en huisstijl. London Books is inmiddels een nieuw project gestart waarbij boeken onder de naam 'Paris Books' worden uitgegeven.

Wij hebben het nieuwe logo ontworpen en dat bevat op een speelse manier het grootste icoon van Parijs, de Eiffeltoren.

Bij het ontwerpen van het logo moesten we ook rekening houden met de rug van de boeken waarop een beeldmerk van 'Paris Books' moest komen te staan, omdat het gehele logo te groot was. Ook hier hebben wij een paar passende mogelijkheden bedacht.

   

17 september 2014 - Post van Mediadvies

Voor onze klant Mediadvies hebben wij onlangs het nieuwe logo en de huisstijl opgeleverd. Vandaag kregen we het gedrukte resultaat van de klant toegestuurd.

   

11 september 2014 - Post van klanten

Nadat een bestelling is afgerond vragen wij onze klanten altijd om een voorbeeldje van het uiteindelijke briefpapier, visitekaartje en/of de enveloppe toe te sturen (zodra deze zijn gedrukt).

Iedere week mogen wij dan ook post ontvangen van en we willen deze af en toe op onze website publiceren.

Deze week kregen we van 3 klanten het drukwerk toegestuurd, van RHINO Nederland, Yo-Look en van personal4u.


11 september 2014 - Portfolio

Op dit moment zijn wij onze portfolio aan het vernieuwen. Dagelijks worden er nieuwe ontwerpen van zowel nieuwe als oudere projecten geplaatst. Tot die tijd kun je op onze Facebook pagina nog wat meer recent werk vinden.


05 september 2014 - Nieuwe website

Na ruim een jaar werken is onze nieuwe website eindelijk klaar voor gebruik.

Op deze nieuwe website hebben we een aantal belangrijke wijzigingen ten opzichte van de oude website doorgevoerd. Het menu is bijvoorbeeld verplaatst naar de bovenkant van de website en er zijn minder losse pagina's. We hebben alle relevante informatie over dezelfde onderwerpen op 1 pagina verzameld, zo heb jij als klant direct een beter overzicht voor wat voor jou relevant is.

We hopen dat je je weg op onze website goed kunt vinden en mocht je vragen, tips of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!

05 september 2014 - Nieuwe tarieven

Bijna 3 jaar hebben wij onze tarieven onveranderd gelaten, maar nu is het dan toch tijd om een kleine prijswijziging door te voeren. Veel van onze diensten zijn opnieuw geindexeerd en daaruit zijn de nieuwe tarieven voortgekomen. Op de pagina 'tarieven' vind je alle nieuwe prijzen voor alle diensten.

Om vaste klanten die regelmatig terugkomen een beetje te compenseren hebben wij de vaste klanten korting van 10% naar 15% verhoogd.Over ons


Diensten


PortfolioInformatie


Meer over...

Facebook


Copyright © 2022 - Webdesign by Logo Huis - info@logohuis.com - Algemene voorwaarden