Logo en huisstijl ontwerp
 

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

01-12-2020 - Feestmaand

Dit jaar een beetje vreemd, maar we laten ons niet kennen! De maand december staat in het teken van gezelligheid, warmte, samen zijn en uiteraard het achter ons laten van 2020. Wij gaan deze maand gewoon door met onze werkzaamheden, zodat we alle starters die op 1 januari willen beginnen met hun nieuwe uitdaging, op tijd kunnen helpen. Rond de kerstdagen zijn we uiteraard wel enkele dagen afwezig, maar daarover later meer...


14-09-2020 - Update portfolio

In de komende weken wordt onze portfolio weer voorzien van vele nieuwe ontwerpen die we in de afgelopen maanden hebben gemaakt. Helaas hebben we daar door drukte niet eerder tijd voor gehad en de opdrachten van onze klanten gingen uiteraard voor. Neem dus binnenkort weer een kijkje op onze site en op Facebook voor nog meer ontwerpen van onze hand.

 

20-07-2020 - Zomer!

De scholen zijn dicht, de kinderen hebben vakantie en het zonnetje komt steeds vaker en langer achter de wolken vandaan. De door ons geplande vakanties zijn helaas afgezegd, dus ook wij brengen deze zomer in ons eigen landje door. We hebben er daarom voor gekozen om gewoon door te werken en af en toe wat vrije dagen in te lassen als het zonnetje zich laat zien. Dit jaar dus geen kleine zomerstop, wij blijven gewoon aan het werk voor onze klanten!

Wij wensen iedereen een heerlijke zomer toe!

 

17-03-2020 - Coronavirus

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus krijgen we steeds vaker de vraag van klanten of wij open zijn en hoe wij op dit moment onze werkzaamheden uitvoeren. Aangezien onze diensten voor 99% via het internet en e-mail worden uitgevoerd en wij dus nauwelijks klanten op kantoor ontvangen, kunnen wij onze werkzaamheden normaal voortzetten. Reeds geplande persoonlijke afspraken zijn voor de komende weken wel afgezegd, maar ook die kunnen we waar mogelijk via de digitale weg oppakken. Op dit moment werken wij zowel vanuit kantoor als vanuit huis en zijn daardoor het beste via e-mail te bereiken. Telefonisch is ook mogelijk, maar het kan zijn dat we niet direct kunnen opnemen en later terugbellen.

Wij houden verder de richtlijnen van het RIVM goed in de gaten en waar nodig passen wij onze manier van werken aan.

 

 

03-03-2020 - Gegevens laten wijzigen op een bestaande huisstijl

We krijgen dagelijks de vraag of we ook gegevens op een bestaande huisstijl kunnen wijzigen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing. Als de huisstijl door ons is ontworpen is dat meestal geen enkel probleem. De kosten worden altijd op basis van tijd berekend en de kosten voor het laten wijzigen van gegevens zijn dan ook minimaal.

Als het een huisstijl is die wij niet hebben ontworpen, kunnen we bekijken of de bestaande bestanden door ons gewijzigd kunnen worden. Is dat niet het geval, is een laatste optie dat we de huisstijl namaken en meteen voorzien van de nieuwe gegevens. Uiteraard vergt dat laatste iets meer tijd en zijn de kosten dus ook ietsje hoger. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en we kunnen vooraf altijd een prijsafspraak maken of een maximale prijs vastleggen.

 

30-12-2019 - De beste wensen!

De laatste dagen van 2019 en we werken nog even hard door om onze klanten met een nieuwe look & feel het nieuwe jaar in te sturen. Op 1 januari nemen ook wij een dagje vrij en vanaf 2 januari staan we weer voor al onze klanten klaar.

Wij wensen iedereen alvast een goede jaarwisseling en natuurlijk een fantastisch 2020 toe.

 

09-12-2019 - De laatste weken van 2019

Nog even en dit fantastische jaar zit er weer op. Wij hopen dat 2019 voor al onze klanten succesvol is geweest en dat 2020 nog beter wordt! Wij bieden tot het einde van het jaar nog 15,- korting op ieder logo pakket en daarna zetten we deze actie na een looptijd van 4 maanden echt stop! Dus pak nog snel die extra korting en wij zorgen dat je 2020 in gaat met een uniek en pakkend logo!

 

04-09-2019 - Nieuwe klanten, vaste klanten & korting!

Iedere opdracht nemen wij met veel enthousiasme aan en iedere klant behandelen wij gelijk. In de laatste jaren is Logo Huis uitgegroeid tot een bedrijf waar niemand meer omheen kan. Wij zijn er niet voor de snelle kant en klaar klussen, maar wij maken al onze ontwerpen vanaf een blanco canvas. En zoals je kunt zien, dat hoeft echt geen bom te kosten. Eerlijke prijzen en goede kwaliteit staan bij ons voorop! Creativiteit en ervaring bundelen wij samen met de wensen en eisen van de klant. Onze persoonlijke betrokkenheid bij iedere opdracht, hoe klein of groot dan ook, zorgt ervoor dat wij de meeste "nieuwe" klanten in de toekomst nog een keer terugzien voor een andere opdracht. Wij beschouwen iedere bestelling dan ook als het begin van een jarenlange samenwerking.

Onze klanten hebben ons in staat gesteld om te groeien en zo nu en dan willen wij ook wat terug doen voor onze klanten. Wij helpen veel goede doelen en initiatieven en voor de overige klanten hebben we regelmatig leuke aanbiedingen. Vaste klanten krijgen altijd korting bij een volgende opdracht en nieuwe klanten laten wij af en toe ook profiteren van wat extra korting. Tot en met eind september krijgt iedere klant 15 euro korting op het laten ontwerpen van een logo. Zonder haken en ogen, zonder kleine lettertjes. Gewoon, omdat het kan en omdat wij jullie erg waarderen!

 

13-06-2019 - Meer voor minder...

Een steeds terugkomende vraag van onze klanten heeft betrekking tot het vectorbestand van een logo. Het vectorbestand heb je nodig indien je grote afdrukken zoals spandoeken wilt laten maken of wanneer je kleding wilt laten drukken. Dat bestand was tot nu toe alleen inbegrepen bij het Logo Compleet pakket. Maar omdat wij graag inspelen op de veranderende behoefte van onze klanten, krijg je het vectorbestand vanaf nu standaard bij ieder logo pakket. En dat zonder meerprijs! Sterker nog, de tijdelijke korting maakt ieder logo pakket zelfs 15 euro goedkoper. Meer bestanden voor minder geld dus, gewoon omdat bij ons de klant op nummer 1 staat!

 

01-06-2019 - Zomerse korting!

De zomer staat voor de deur en ook wij hebben erg goede zin! Speciaal om die reden, nu tijdelijk €15,- korting op ieder logo pakket! De korting is al doorgevoerd in de prijzen en op het bestelformulier, dus je hoeft geen codes te verzamelen, berichten te delen of te loten :).

 

10-05-2019 - Creatieve klanten

Een mooie verandering bij onze klanten is de creativiteit die ze vaak zelf op tafel leggen. Eigen ideetjes en de visie die zij hebben voor het logo of andere ontwerpen maakt onze taak natuurlijk iets lastiger, maar tegelijkertijd uitdagender. Het mooie aan deze creatieve klanten is dat zij direct vanaf het begin hun input geven en het ontwerp daardoor ook een beetje van hun eigen hand is. Ze kunnen dus met recht "trots" zijn op hun logo en het toepassen in hun bedrijf.

Voor ons is de meest ideale situatie om met een blanco canvas te beginnen, dan kunnen wij onze creativiteit helemaal loslaten en worden we niet beperkt door randvoorwaarden. Heel vaak krijg je dan een geweldig resultaat, maar soms mist de "ziel" in het logo van de klant zelf of zijn de ontwerpen toch in een bepaalde stijl die wij ons eigen hebben gemaakt. Het samenvoegen van onze creativiteit en die van de klant is iets waar wij steeds meer op aansturen. Of het nu een paar zinnetjes feedback van de klant zijn die we ontleden, directe aanwijzigingen of een schets die we verwerken, de klant wordt steeds belangrijker om onze eigen grenzen te kunnen verleggen en de meeste uiteenlopende ontwerpen en logo's op te leveren.

 


 

> Klik hier voor ons nieuwsarchief

 
Over ons


Diensten


PortfolioInformatie


Meer over...

Facebook


Copyright © 2021 - Webdesign by Logo Huis - info@logohuis.com - Algemene voorwaarden