Logo en huisstijl ontwerp
 

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

18-10-2018 - €15 korting op logo ontwerp!

Het is al een tijdje geleden, maar eindelijk weer een leuke aanbieding voor het logo ontwerp. Tijdelijk krijg je op ieder logo pakket €15 korting. De korting wordt automatisch in mindering gebracht, je hoeft er helemaal niks voor te doen!

Klik hier voor meer informatie

 

11-09-2018 - To vector or not to Vector?

"Heb je ook een vectorbestand?", een vraag die vaak wordt gesteld door bijvoorbeeld drukkers of ontwerpers. Een vectorbestand is een bestand van bijvoorbeeld een logo, dat onbeperkt kan worden uitvergroot zonder verlies van kwaliteit. Een normaal .jpg bestand (zoals een foto die je maakt met je telefoon), kun je altijd verkleinen, maar bij het vergroten zie je dat het beeld wazig en korrelig wordt. Dat geldt dus ook voor logo bestanden of andere ontwerpen. Maar wanneer heb je nu een vectorbestand nodig? Voor de meeste klanten en voor de meeste toepassingen zijn .jpg en .png bestanden voldoende. Die kun je onder andere gebruiken in Word documenten en op je website. Maar als je een auto wilt beletteren of grote spandoeken wilt laten drukken, is zo'n vectorbestand meestal noodzakelijk. Wij bieden pakketten met en zonder vectorbestand, maar voor ieder pakket geldt dat zo'n vectorbestand altijd bij te bestellen is. Dus kies je voor een pakket waar het vectorbestand niet bij is inbegrepen, dan kun je die alsnog bestellen wanneer de noodzaak voor een dergelijk bestand er is. Als je het niet nodig hebt, vinden wij dat je er ook niet voor hoeft te betalen. Wel zo eerlijk!

 

 

24-05-2018 - Privacyverklaring

We hebben ze allemaal gehad, de bergen e-mails van bedrijven die je informeren over de nieuwe wetgeving omtrent persoonsgegevens. Ook wij ontkomen er niet aan, maar vallen je niet lastig met e-mails. Wij voldoen namelijk al geruime tijd aan deze nieuwe wetgeving en gebruiken geen persoonlijke gegevens buiten waar we ze echt voor nodig hebben. Toch hebben ook wij een privacyverklaring opgesteld, zodat je weet welke gegevens we gebruiken, voor welke doelen en welke gegevens we al dan niet opslaan.

De privacyverklaring vind je via deze link: http://www.logohuis.com/privacy.php

 


 

> Klik hier voor ons nieuwsarchief

 
Over ons


Diensten


PortfolioInformatie


Meer over...

Facebook


Copyright © 2018 - Webdesign by Logo Huis - info@logohuis.com - Algemene voorwaarden