Logo en huisstijl ontwerp
 

Grafische vormgeving

In principe ontwerpen wij alles wat je kunt laten drukken of bedrukken. Van flyers tot menukaarten en van bierviltjes tot banners. Dit alles valt onder de noemer 'Grafische vormgeving' en ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Hieronder vind je een klein overzicht van mogelijkheden en kosten. Indien je andere wensen hebt, maken wij een vrijblijvende offerte!


Flyer/Folder ontwerp

Flyers en folders heb je in allerlei soorten en maten en wij ontwerpen altijd iets dat past bij jouw wensen en de uitstraling van je bedrijf. Het kan dan gaan om een tijdelijke flyer met een speciale aanbieding of een permanente flyer met een korte omschrijving van je bedrijf, producten en diensten.

Prijs

Hieronder vind je de prijslijst van het laten ontwerpen van een flyer. Hierbij is het van belang welk formaat papier je wilt, op welke manier gevouwen en of je deze dubbelzijdig wilt laten bedrukken. Afwijkende maten of specifieke wensen in overleg.

 

Formaat en bedrukking

Prijs exclusief btw

 

A6/A5 of A4 enkelzijdig

€ 39,-

 

A6/A5 of A4 dubbelzijdig

€ 49,-

 

A4 dubbelzijdig 1x gevouwen tot A5 (dus 4 vlakken met "tekst", voorkant, achterkant, binnenkant links en binnenkant rechts)

€ 59,-

 

A4 dubbelzijdig 2x gevouwen tot drieluik (dus 6 vlakken met "tekst", voorkant, achterkant, omslag flap, binnenkant links, binnenkant midden en binnenkant rechts)

€ 79,-Spandoek/Banner/Roll-up banner ontwerp

Een groot spandoek of een flexibele roll-up banner zijn een geweldige manier voor je bedrijf om reclame maken tijdens evenementen of om permanent aan een gevel of hekwerk te hangen. Ook spandoeken zijn er in veel verschillende formaten en de prijs van het ontwerp is dan ook enigszins afhankelijk van de afmeting. De roll-up banners zijn erg geliefd door bedrijven die zich op beurzen en tijdens promotiedagen graag laten zien. De roll-up banners zijn erg flexibel doordat ze snel op te zetten en af te breken zijn en je hebt alleen een klein stukje vlakke ondergrond nodig om deze te plaatsen. De prijzen die hieronder zijn vermeld bieden een richtlijn, maar voor een specifieke prijs van een bepaalde afmeting kun je contact met ons opnemen.

 

Spandoek ontwerp

Prijs exclusief btw

 

100 cm breed x 50 cm hoog

€ 39,-

 

200 cm breed x 100 cm hoog

€ 59,-

 

300 cm breed x 150 cm hoog

€ 79,-

     
 

Roll-up banner ontwerp

Prijs exclusief btw

 

85 cm breed x 205 cm hoog

€ 69,-

Informatiemap ontwerp

Een informatiemap komt erg professioneel over naar je klanten. Je kunt je offertes en informatie op deze manier aanbieden en tegelijkertijd hebben je klanten een handige map om het in te bewaren. Een informatiemap biedt in principe altijd ruimte aan meerdere A4 vellen en eventueel een visitekaartje.

Ook het ontwerpen van deze mappen kunnen wij voor je regelen. We leveren het drukklaar aan en de vaste prijs hiervan is 69,- exclusief btw.
 


Notitie- en kladblokken ontwerp

Een snelle aantekening maken, een takenlijst samenstellen of tussen de werkzaamheden door ontspannend tekenen. Een notitieblok is hiervoor het ideale middel en wordt ook een stuk professionelere wanneer deze is voorzien van je eigen logo of een ontwerp dat past bij de uitstraling van je bedrijf.

Wij maken graag een passend ontwerp op ieder gewenst formaat. Je krijgt drukklare bestanden aangeleverd en de kosten voor het ontwerp zijn 39,- exclusief btw. Tegen een meerprijs kunnen ook een kaft en de achterkant van ieder vel worden ontworpen.Flyer en folder houder

Een mooie oplossing om je flyers en folders aan te bieden in je praktijk, kantoor of tijdens een beurs. Deze houders worden gemaakt van karton en zijn makkelijk op te vouwen en te vervoeren.

Wij maken graag een passend ontwerp op ieder gewenst formaat. Je krijgt drukklare bestanden aangeleverd en de kosten voor het ontwerp zijn 49,- exclusief btw.

Overige ontwerpen

Naast bovenstaande voorbeelden kunnen wij je ook van dienst zijn bij het ontwerpen van menukaarten, stickers, bedrukking voor kleding, etcetera. Neem gerust contact met ons op voor een specifieke prijsopgave. 

Vaak gestelde vragen

 

Hoe worden alle bestanden aangeleverd?

Alles wat wij ontwerpen leveren we drukklaar aan. Vaak vragen wij je om de aanleverspecificaties door te sturen, deze kun je opvragen bij de drukker waar je de producten uiteindelijk wilt bestellen.


Kan ik zelf een drukker kiezen?

Ja, wij doen alleen het ontwerp en het drukken moet je zelf laten doen. Je hebt dan ook de vrije keuze waar je dit laat doen. Alle bestanden worden door ons drukklaar aangeleverd.


Ik wil iets specifieks laten drukken dat niet op jullie website staat, kan dat?

Ja, natuurlijk kan dat. Er zijn zoveel zaken die ontworpen kunnen worden dat we die niet allemaal op onze website kunnen noemen. Heb je dus iets specifieks nodig, laat het ons weten en we sturen je een passende prijsopgave.


Waar kan ik terecht met vragen?

Indien je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail. Dat kan via het e-mail adres info@logohuis.com. We proberen om alle e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden. Telefonisch contact is ook mogelijk, je kunt ons bellen op telefoonnummer 043-30 200 32. Krijg je ons telefonisch niet te pakken? Laat dan een berichtje achter op de voicemail of verstuur een bel-me-terug verzoek via de contactpagina.

 Over ons


Diensten


PortfolioInformatie


Meer over...

Facebook


Copyright © 2023 - Webdesign by Logo Huis - info@logohuis.com - Algemene voorwaarden